A-CERUMEN sprej 40 ml

SKU
GOR-605797
 

Raztopina za učinkovito raztapljanje zamaškov iz ušesnega masla, za preprečevanje njihovega nastanka ter redno higieno ušes.

  10,60 € 8,69 €
Cena je za kos.

A-cerumen je raztopina, ki vsebuje površinsko aktivne sestavine rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladkorni ester). Vsebuje tudi snov za vzdrževanje vlage in nego kože v sluhovodu.

 

OPIS

Ali namenite nekaj minut na dan higieni svojih ušes?

Kar je še kako pomembno, saj se vam zaradi neprimerne higiene lahko tvorijo zamaški iz ušesnega masla. Ušesno maslo ni odraz bolezni, saj uho varuje pred okužbami, prahom in tujki ter maže sluhovod in bobnič. Zamaški iz ušesnega masla se pogosteje tvorijo posameznikom, ki nosijo slušne aparate, slušalke ali ušesne čepke. Nastanek prevelike količine ušesnega masla lahko sproži razdražena koža sluhovoda, npr. zaradi čiščenja z vatiranimi paličicami. 

Težavam, povezanimi z ušesno higieno in ušesnimi zamaški, se lahko izognete z raztopino A-cerumen, ki zamaške raztopi in preprečuje njihov nastanek. Priporočljiv je tudi za redno higieno ušes in se lahko uporablja dolgotrajno.

Mila naravnega izvora dajejo raztopini A-cerumen moč za topljenje maščob ušesnega masla in tudi vodotopnih nečistoč. A-cerumen vsebuje tudi snov za vzdrževanje vlage in nego kože v sluhovodu. Po uporabi A-cerumna ne potrebujete dodatnega izpiranja.

 

SESTAVA

A-cerumen je raztopina, ki vsebuje površinsko aktivne sestavine rastlinskega izvora (natrijev acil sarkozinat in sladkorni ester).
Vsebuje tudi snov za vzdrževanje vlage in nego kože v sluhovodu.

 

OBLIKA    

A-cerumen raztopina v spreju.
40 ml

 

DELOVANJE

Površinsko aktivne snovi obdajo zamašek ušesnega masla. S hidrolizo plasti poroženelih celic zamašek razpoka in nato razpade. Po odstranitvi zamaška se ponovno vzpostavi naravno izločanje ušesnega masla, ki ščiti sluhovod.

ODMERJANJE IN UPORABA

ZA ODSTRANITEV ZAMAŠKOV UŠESNEGA MASLA:
Uporabite zjutraj in zvečer 3 - 4 dni zapored.

REDNA HIGIENA:
Uporabite 2-krat na teden.

A-cerumen je priporočljiv za odrasle in otroke nad 6 mesecev starosti.

Pred uporabo preberite priložena navodila za uporabo.

 

 

 
 

 

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:A-CERUMEN sprej 40 ml
Vaša ocena
  • Varnost podatkov

    Jamčimo za varnost vaših podatkov

  • Brezplačna dostava

    pri nakupu nad 150 €

  • Pomoč pri nakupu

    Pomagali vam bomo izbrati pravi izdelek